Mleté hovězí maso rozdělíme na 4 díly, vytvoříme z nich 4 placky a z každé strany osolíme a opepříme. Dáme je na pánev a smažíme, ne zprudka. Mezitím si nakrájíme sezamové housky na půl, namažeme kečupem. Kdo má rád, dá si 2 plátky okurky, plátek osmažené cibulky a položíme jeden plátek sýru. Maso máme usmažené (necháme okapat, popř. osušíme papírovými ubrousky) a položíme ho na sýr, na housku. Dále si osmažíme slaninu, kterou poté na maso položíme, dále položíme opět plátek sýru. Nyní to přikryjeme zbylou půlkou housky a dáme celé do mikrovlnky, až se sýr začne tavit, hamburger se vyndá. Hamburger bude horký a za tu dobu si stihneme nakrájet ledový salát, do kterého přidáme francouzský dresing. Hamburger odkryjeme, přidáme salát s dresingem, přikryjeme a můžeme jíst.
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu. Než se čokoláda rozpustí, nakrájíme si banán na cca 5 mm tlusté plátky. Vždy si…
více o Banánovo-piškotové jednohubky