
3.14
Všechny ingredience smícháme dohromady. Vytvarujeme ze směsi placičky a poté dáme na gril (na gril položte mramorovou… více o Maso na hamburgery
Do větší mísy dáme maso (my používáme zásadně ochucené mleté maso na karbanátky) a podle chuti přidáme hořčici a… více o Naše domácí hamburgery
Mleté maso smísíme s vejcem, cibulí a kořením. Rozdělíme na 4 díly a vytvarujeme z nich placičky. Potřeme je olejem a… více o Hamburger
Cukrářka Ksenia Penkina z kanadského Vancouveru je v cukrářských kruzích známá jako Glazing… Celý článek
Pro někoho představuje příprava domácích houskových knedlíků téměř nadlidský úkol, přitom to… Celý článek
Zelenina a ovoce obsahují látky, které jsou pro naše zdraví a výživu velice důležité a… Celý článek
Masopustní oslavy se odjakživa pojí s hodováním a zábavou. Hojně slavit můžete ještě do… Celý článek
Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé… více o Hortobáďské palačinky s masem
Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a… více o Vepřové závitky v římském hrnci
Tvaroh, pomazánkové máslo a tavený sýr smícháme v misce dohromady. Přidáme lisovaný česnek, špetku soli, pepře a vše… více o Česnekové jednohubky
Ingredience na těsto smícháme a propracujeme do vláčné konzistence. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme uležet v… více o Sýrové prasečí čumáčky
Rozpalte hlubší nepřilnavou pánev a 8-10 minut na ní nasucho opékejte maso z klobásek. Rozdělte ho vařečkou na co… více o Houbové penne s klobáskou a parmazánem
Těsto: třeme žloutky, cukr, vanilkový cukr do pěny. Pak přidáme vodu a mouky, nakonec z bílků sníh. Dáme na velký… více o Jahodový dort
Asi 1kg nastrouhaných jablek podusit ve vlastní šťávě 5 až 7 minut. Podle kyselosti jablek přidat za stálého míchání… více o Zákusek z jablek
Rozpuštěnou Heru smícháme s cukrem a mlékem, přidáme mouku, prášek do perníku a kakao. Důkladně promícháme, přidáme… více o Perníkovo-jablečná bábovka bez vajec
Všechny ingredience zamícháme dohromady, až vznikne těsto, které se dá rozválet. Na hledké mouce pak válíme placky… více o Jihočeské zelňáky
Hrách propláchneme a namočíme přes noc do studené vody. Nabobtnalý hrách vaříme ve vodě, ve které byl namočen. Vaření… více o Hrachová kaše
1. Brambory nastrouháme na jemném struhadle, osolíme, přidáme mouku, vejce a zpracujeme těsto, které rozválíme a… více o Bramborové taštičky plněné houbami
Ze všech surovin (mimo ovoce) zpracujeme na vále těsto, které vyválíme silné asi 2-3 mm (můžete i víc). Těsto si… více o Jednoduché ovocné tvarohové knedlíky