Veku rozpůlíme, vydlabeme střídku a otvor naplníme směsí pomocí vařečky. Spojíme, zabalíme do fólie a necháme ztuhnout. Směs připravíme vyšleháním másla, sýru, sardelové pasty a vmícháme kostičky vajec, klobásy a papriky. Krájíme plátky a podáváme se zeleninovým salátem jako rychlé a znamenité občerstvení.
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka