Veku rozpůlíme, vydlabeme střídku a otvor naplníme směsí pomocí vařečky. Spojíme, zabalíme do fólie a necháme ztuhnout. Směs připravíme vyšleháním másla, sýru, sardelové pasty a vmícháme kostičky vajec, klobásy a papriky. Krájíme plátky a podáváme se zeleninovým salátem jako rychlé a znamenité občerstvení.
Kuřecí prsa osolíme, opepříme a naskládáme je do zapékací mísy. Na ně položíme plátky másla, eidamu a kolečka salámu.
…
více o Pečené kuřecí na smetaně
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny
Nejprve oddělíme bílky od žloutků a z bílků vyšleháme, s trochou cukru, sníh. Ke žloutkům přidáme cukr, skořici a med,…
více o Mňamózní perníková bábovka