Hermelín s volským okem

4

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule menší nebo kousek pórku
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g slanina nebo salám
    • pepř mletý nebo paprika
    • 1
      ks hermelín
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Hermelín plošně rozkrojíme a položíme do rozpáleného oleje řeznou plochou nahoru. Obložíme salámem a posypeme pokrájenou cibulí (pórkem). Doprostřed Hermelínu rozklepneme vejce, osolíme a okořeníme. Pod pokličkou krátce podusíme a podáváme.
  • Na talířích dozdobíme zeleninou.
  • Příloha: brambory, hranolky, pečivo apod.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: