Hermelín v kečupovém těstíčku

2.8

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • voda
    • hladká mouka
    • kečup - jemný
    • 1
      ks hermelín ne příliš vyzrálý, jinak teče

Postup přípravy receptu

  • Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako na lívancové těsto, kečupu, aby bylo zabarvené. V těstíčku namáčíme kolečka hermelínu a smažíme na oleji z obou stran. Případně ještě hermelín zalijeme trochou těstíčka, aby nevytekl. Usmažený hermelín dáme na chleba, potřeme kečupem a posypeme cibulí.
  • Je to velmi rychlé, levné, zasytí a nenadělá se moc nádobí.
Zařazení: Ze sýra Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: