Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín. Posypeme kořením (jenom jemně) a zatlačíme trochu válečkem. V misce smícháme koření na grilovaný sýr a olivový olej (může být i obyčejný), hermelín obalíme ze všech stran a položíme na listové těsto, pečlivě zabalíme, aby hermelín nevytekl, dále zabalíme do alobalu a položíme na gril.
Grilujeme, dokud těsto není zlatavé. U nás nechybí na žádném grilování.
Listové těsto rozdělíme na polovinu a každý díl rozválíme. Dospodu dortové mísy vymazané máslem dáme jednu část těsta,…
více o Hemenex v listovém těstu
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto, zabalíme do potravinářské fólie a dáme vychladit do chladničky na cca 1/2…
více o Cukroví z pudinku bez vajec
Máslo utřeme s cukrem do pěny. Mouku smícháme s práškem do pečiva a oříšky. Do máslové hmoty postupně zašleháme vejce.…
více o Čokoládový koláč s třešněmi
Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z…
více o Australský česnekový chléb