Hermelínka – pomazánka

3

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule malá, drobně pokrájená
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks hermelín
    • 100
      ml majonéza

Postup přípravy receptu

  • Hermelín pokrájíme na malé kousky a dáme do misky. Pokud se nám bude lepit, můžeme nůž namáčet ve vodě. K hermelínu přidáme jemně pokrájenou cibulku, majonézu, sůl, pepř a dobře promícháme. Pomazánku, pokud je hodně hustá, můžeme zředit (zjemnit) lžící smetany. Necháme v chladu proležet. Pomazánku mažeme na čerstvé pečivo.
  • Na ozdobení stačí jeden druh čerstvé zeleniny (paprika, rajče, ředkvička, okurka apod.).

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: