Hermelín pokrájíme na malé kousky a dáme do misky. Pokud se nám bude lepit, můžeme nůž namáčet ve vodě. K hermelínu přidáme jemně pokrájenou cibulku, majonézu, sůl, pepř a dobře promícháme. Pomazánku, pokud je hodně hustá, můžeme zředit (zjemnit) lžící smetany. Necháme v chladu proležet. Pomazánku mažeme na čerstvé pečivo.
Na ozdobení stačí jeden druh čerstvé zeleniny (paprika, rajče, ředkvička, okurka apod.).
Česnek prolisujeme do misky, přidáme hořčici, na jemno nastrouhaný eidam a majonézu. Vše dobře promícháme. Dochutíme…
více o Česneková pomazánka se sýrem
Těsto: celá vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, potom postupně přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do…
více o Tvarohová buchta s margotkou
Vejce smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový puding a postupně…
více o Bezlepkový ovocný koláč