Hermelín pokrájíme na malé kousky a dáme do misky. Pokud se nám bude lepit, můžeme nůž namáčet ve vodě. K hermelínu přidáme jemně pokrájenou cibulku, majonézu, sůl, pepř a dobře promícháme. Pomazánku, pokud je hodně hustá, můžeme zředit (zjemnit) lžící smetany. Necháme v chladu proležet. Pomazánku mažeme na čerstvé pečivo.
Na ozdobení stačí jeden druh čerstvé zeleniny (paprika, rajče, ředkvička, okurka apod.).
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu.
V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková…
více o Tiramisu, které nezklame
Palačinky:
V mléce rozmícháme vejce, olej, trochu bazalky, špetku soli a prosátou mouku. Těsto necháme v chladu 30 min…
více o Špenátové palačinky od Teri
Rozehřejeme si troubu na 200°C, horkovzdušnou na 180°C.
Do misky si vysypeme mouku, cukr, prášek do pečiva a kakao.…
více o Exkluzivní čokoládové muffiny