2.73
Korpus – 2 plechy: Ušleháme bílky s cukrem dotuha, poté po jednom zašleháváme žloutky, přidáme po lžících olej a… více o Dort hlava koně
Ořechové těsto: Žloutky, cukr a heru utřeme. Přidáme mleté ořechy, mouku, prášek do pečiva, kakao, trochu mléka a… více o Hvězdný dort
Promícháme dobře všechny ingedience a listy salátu potíráme nebo namáčíme do dresinku. Můžeme polít salát v míse. Je… více o Dresink na hlávkový salát
Chcete shodit nějaké to kilo, aniž byste hladověli nebo přišli o svaly? Bílkoviny jsou vaším… Celý článek
Počátek roku přináší mnohá předsevzetí, která se často týkají i změn stravovacích návyků.… Celý článek
Bylo na vás v poslední době masa ažaž? Nebo prostě nemusíte mít maso každý den? Ať už tak,… Celý článek
Třetí pondělí v lednu je už od roku 2005 označováno jako Blue Monday – nejdepresivnější den v… Celý článek
Z uvedených surovin vypracujeme lívancové těsto, necháme v teple nakynout a smažíme na lívanečníku. více o Lívance s jablky
Očištěnou mrkev a celer nastrouháme na nudličky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, vložíme na máslo a… více o Selská polévka
Upečeme korpus a po upečení druhou stranou vařečky uděláme místy do piškotu důlky. Připravíme si polevu a nalijeme na… více o Šťouchaná buchta
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, očistíme a na jemném struhadle nastrouháme. Přidáme mouku s práškem do… více o Závin z bramborového těsta
Den předem si svaříme Salko (slazené kondenzované mléko) v plechovce potopené ve vodě asi 1,5-2 hodiny. Na těsto… více o Karamelové řezy s piškoty
Na sádle zpěníme nasekanou cibulku, ke ktereé přikrájíme anglickou slaninu. Současně si dáme vařit kysané zelí, do… více o Fleky s kysaným zelím
Do vařící, osolené vody dáme dle návodu Špagety (Aby se Špagety nelepily, můžeme přidat 1-3 lžíce oleje). Jak se… více o Rychlé špagety podle Ládi
Vařené, oloupané a vychladlé brambory nastrouháme a se žloutkem, vejcem, solí, krupicí a moukou zpracujeme vláčné těsto… více o Bramborové knedlíky
Stehna obereme a nakrájíme, arašídy si opražíme. Zeleninu - zelí, mrkev, pórek nakrájíme a podusíme, přidáme maso,… více o Čína z uzeného masa
Lososa očistíme, osolíme a posypeme bazalkou. Vložíme do pekáče, poklademe máslem a pečeme. Podléváme bílým vínem.… více o Losos na bílém víně
Rýži podusíme do poloměkka. Necháme vychladnout. Potom ji smícháme s mletým masem, vejci, osolíme, opepříme a naplníme… více o Plněná paprika II.
Do zakysané smetany nastrouháme okurku, naklájíme na drobno cibulku, přidáme hořčici, sůl a pepř. Vše promícháme a… více o Tatarka ze zakysanky