Chleba rozkrájíme na kostičky, párek na kolečka, cibuli nadrobno a Hermelín na tenké plátky. Chleba opékáme na tuku, nejlépe v teflonovém kastrole. Když zlátne, tak přidáme cibuli a párek. Za chviličku odstavíme a urychleně rozložíme navrch hermelínové plátky. Přiklopíme pokličkou, a jakmile se sýr zataví, je hotovo. Na talíři pokapeme kečupem.
Dražší variantou jsou bramborové hranolky místo chleba. Ty ovšem usmažíme jako přílohové, a až na talíři je solíme, sypeme cibulkou, šunkou a Hermelínem. Zapékáme v mikrovlnce do roztavení sýru.
Očistíme a omyjeme brambory i zeleninu a uvaříme je každé zvlášť doměkka. Vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na…
více o Bramborový salát s majonézou
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí…
více o Pomazánka z uzené makrely
Těsto připravíme tak, že smícháme vajíčka s cukrem a sádlem, poté šleháme tak dlouho, aby cukr nekřupal mezi zuby (tak…
více o Košíčky maďarské babičky