Chleba rozkrájíme na kostičky, párek na kolečka, cibuli nadrobno a Hermelín na tenké plátky. Chleba opékáme na tuku, nejlépe v teflonovém kastrole. Když zlátne, tak přidáme cibuli a párek. Za chviličku odstavíme a urychleně rozložíme navrch hermelínové plátky. Přiklopíme pokličkou, a jakmile se sýr zataví, je hotovo. Na talíři pokapeme kečupem.
Dražší variantou jsou bramborové hranolky místo chleba. Ty ovšem usmažíme jako přílohové, a až na talíři je solíme, sypeme cibulkou, šunkou a Hermelínem. Zapékáme v mikrovlnce do roztavení sýru.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny