Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a po stranách nakrojíme, aby se při smažení nezkroutily. Takto připravené řízky z jedné strany potřeme hořčicí, poklademe sýrem, opět potřeme hořčicí, poklademe salámem a obalíme v mouce, vejci a strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
Podáváme s jakoukoliv bramborovou přílohou nebo s chlebem a pivem.
Nemusíme se bát odlepování vrstev při obalování, hořčice nám vše podrží, plní funkci lepidla.
Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením a natřeme olejem – necháme uležet v lednici asi 2…
více o Kotletky v hořčicové omajdě
Houby očistíme, nakrájíme a podusíme ve vlastní sťávě doměkka. Vychladlé je pomeleme na masovém strojku (mě se osvědčil…
více o Houbová pomazánka s nivou