Nejlepší horká čokoláda Vezmeme středně velký hrnec a naplníme ho ze 2/3 vodou. Vodu přivedeme k varu a vložíme menší hrnec. Tím vytvoříme… více o Nejlepší horká čokoláda
Horká čokoláda – snadná Ve vodní lázni rozehřejeme na kousku másla čokoládu, přidáme šlehačku (250 ml), kakao a cukr. Vše na mírném ohni… více o Horká čokoláda – snadná
Čokoládová vášeň alias Horká čokoláda Všechny přísady dejte do kastrůlku a na mírném plameni rozehřejte. Stále prošlehávejte metličkou, až se všechna… více o Čokoládová vášeň alias Horká čokoláda
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma.… Zapomeňte na módní potraviny, jako je avokádo, quinoa nebo drahé superfoods, které se musí… Celý článek
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny,… Podle uznávaného českého fotografa, malíře a spisovatele Jana Saudka je jídlo „sex pro starce“… Celý článek
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte! Říká se, že babička má vždycky pravdu, a kdo tu svou zažil, jistě je vděčný za vše, co ho… Celý článek
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které… Připravte si každý večer v týdnu rychlou a chutnou večeři z těstovin, která vám ušetří čas a… Celý článek
pečené kuře s vař bramborem Kuře dáme na pekáč, podlijeme vodou, osolíme, okmínujeme a dáme péct. Brambory omyjeme, oloupeme, nakrájíme a dáme… více o pečené kuře s vař bramborem
Roštěnky na zázvoru Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Cibuli nasekáme najemno a… více o Roštěnky na zázvoru
Gnocchi se špenátem a kuřecím masem Dáme udělat špenát,před dokončením vložíme nadrcený česnek. Nakrájíme kuřecí maso na maličkaté kostičky,osolíme a… více o Gnocchi se špenátem a kuřecím masem
Houbové penne s klobáskou a… Rozpalte hlubší nepřilnavou pánev a 8-10 minut na ní nasucho opékejte maso z klobásek. Rozdělte ho vařečkou na co… více o Houbové penne s klobáskou a parmazánem
Surimi pomazánka Surimi tyčinky, cibuli a okurky nakrájíme na drobno. Přidáme majonézu, tatarku a lžíci láku z okurek. Dochutíme trochou… více o Surimi pomazánka
Bílé čokoládové dukátky V míse smícháme prosátou mouku, mletý cukr, vanilkový cukr, citrónovou kůru, špetku soli, žloutky a tuk. Zpracujeme… více o Bílé čokoládové dukátky
Sushi pro začátečníky **Příprava rýže** Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži… více o Sushi pro začátečníky
Koláč s příchutí Hawaie Dáme si předehřát troubu na 160 C°, vymažeme a vysypeme si formu na pečení kokosem (nejlépe vyšší kulatou, s… více o Koláč s příchutí Hawaie
Jablečný (hruškový) šlehačkový… Jablka (hrušky) očistíme, pokrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědla. Drobenku připravíme… více o Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou
Vepřové maso v omáčce Na sádle nebo na oleji zpěníme cibulku a orestujeme plátky masa. Přidáme vše ostatní kromě mouky a trochu podlijeme.… více o Vepřové maso v omáčce
Tiramisu po česku Tvaroh smícháme se Salkem - vytvoříme hladký krém, který nalejeme do mísy a prokládáme piškoty namočenými v kávě. Je to… více o Tiramisu po česku
Kotlíkový babguláš Nakrajíme nadrobno cibuli a 3/4 mrkve Vhodíme do kotlíku a restujeme do tmava, před koncem restování přidáme celé… více o Kotlíkový babguláš