![Holubce v bešamelu - plněné zelné listy Holubce v bešamelu - plněné zelné listy](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jLdPN4Ns/h208w300t.jpg)
3.5
Jablka nastrouháme a smícháme s vanilkovým cukrem. Plech vyložíme alobalem a rozetřeme jablkovou náplň. Žloutky… více o Jablkový krémeš
Šleháme vejce s cukrem a pak přidáváme ostatní suroviny. Pečeme ve vymazané a vysypané nádobě na horký vzduch 160… více o Jablkový moučník
Z přísad zpracujeme na vále v těsto, při propracování můžeme trochu podsypat hladkou moukou. Těsto necháme asi hodinu… více o Přehnutý jablkový koláč
Omáčky jsou bezesporu typickým pokrmem pro českou kuchyni. Někomu připomenou dětství a… Celý článek
Bylinky jsou výbornými pomocníky v kuchyni a při léčbě mnoha zdravotních neduhů. I ty… Celý článek
Američan Bennett Rea, který na sociálních sítích sdílí recepty a stravovací zvyky různých… Celý článek
Možná vás nijak zvlášť neoslovují. Možná raději sáhnete po jiném lesním ovoci. Ale to je velká… Celý článek
Maso nakrájené na nudličky "vykoupeme" v misce s olejem. Maso přecedíme do jiné misky a olej ponecháme na pánev. … více o Toblero
Těsto: 800 g brambor uvaříme se slupkou. Brambory oloupeme, nastrouháme nebo prolisujeme. Přidáme mouku, žloutek, sůl a… více o Bramborové pirohy se zelím
Žloutky, tuk a cukr utřeme, přidáme mouku, ořechy, rum, mléko a prášek do pečiva. Těsto rozprostřeme na pekáč,… více o Ořechové řezy se švestkami
Žloutky s vodou vymícháme, přidáme práškový cukr a olej, postupně kakao a mouku + prášek do pečiva. Hrst ořechů,… více o Jednoduchá ovocná bublanina
Surimi tyčinky, cibuli a okurky nakrájíme na drobno. Přidáme majonézu, tatarku a lžíci láku z okurek. Dochutíme trochou… více o Surimi pomazánka
Pekáček vyložíme alobalem, abychom po večeři neměli práci s mytím. Kuřecí porce omyjeme, po obou stranách dobře (!)… více o Kuře ein zwei
**Masová směs:** Cibuli si usmažíme na oleji. Přidáme orestovat kousky osoleného a opepřeného masa. Vmícháme plátky… více o Kuřecí (králičí) směs v nádivce
Omytý lilek nakrájíme na větší kostky, osolíme, dáme do sítka a necháme 30 min "vypotit". Poté ho důkladně opláchneme… více o Pikantní losos na zelenině
Žebírka omyjeme a dáme spolu s kořením do vroucí vody. Vaříme pomalu cca 60 min., poté necháme v teplém vývaru přikryté… více o Žebírka vepřová, vařená a pečená
Cibuli si nakrájíme nadrobno. Osmahneme ji, počkáme až bude dozlatova. Potom přidáme kmín, sůl a pořádně opepříme. Do… více o Omáčka ke kuřecímu
1. Fazole namočte přes noc do hrnce s vodou. 2. Ráno vodu slejte a nahraďte vývarem a bílým vínem. 3. Přidejte… více o Toskánská polévka z bílých fazolí
Do mísy vsypeme všechny ingredience a vše pečlivě prošleháme. Těsto vlijeme do plechu s pečícím papírem a pečeme v… více o Perník - buchta