Hornický guláš

2.71

hodnoceno: 17
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • červená paprika mletá
    • 50
      g máslo
    • sůl
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      stroužek česnek
    • 100
      g čerstvé houby
    • pažitka
    • 250
      g hovězí maso
    • kmín
    • 1
      ks zelená paprika
    • 200
      g klobása - uzená

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na kostky. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme nasekanou pažitku, maso a opečeme dozlatova. Přidáme houby pokrájené na plátky, krátce osmahneme, poprášíme paprikou, přidáme česnek utřený se solí a zelenou papriku nakrájenou na nudličky. Podlijeme a dusíme do poloměkka. Nakonec přidáme nakrájenou klobásu, rajčata a sůl, kmín, podle potřeby podlijeme a dodusíme. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: