Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé pečeně osmažíme na troše tuku nakrájenou cibulku, přidáme mouku a papriku a rozředíme zbylou šťávou, kterou případně ještě doplníme vodou. Povaříme a přidáme smetanu. Rozsekané maso promícháme s menší částí omáčky a směsí naplníme palačinky, které svineme a vložíme do zapékací nádoby. Polijeme zbývající omáčkou a prudce zapečeme v horké troubě.
-Uvaříme vřetýnka.
-V hluboké pánvi necháme "rozpustit" asi 30 deka nivy, 20 deka taveného sýru a smetanu ke šlehání.
…
více o Těstoviny se třemi druhy sýrů
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou