Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji orestujeme.
Do mléka Tatra zamícháme rozetřený stroužek česneku.
Zvlášť usmažíme 5 bramboráčků. Na talíř klademe nejdřív 2 kusy bramboráčků na ně položíme orestované maso a na to opět 2 kusy bramboráčků. Poslední kousek položíme nahoru doprostřed.
Přelijeme mlékem s česnekem a posypeme strouhaným sýrem.
Zdobíme šavličkou (používá se na chuťovky) na kterou napíchneme kousek červené papriky a kolečko zelené okurky. Šavličku zapíchneme do středu pyramidy, která nám z masa a bramboráčků vznikla. Tím ji zpevníme, aby se nám při podávání nesesunula. Bohatě ozdobíme zeleninou.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpacovat těsto. Hotové těsto…
více o Houstičky z domácí pekárny
Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle, osolíme, okořeníme a zalijeme vroucí vodou z konvice. Přidáme kostky…
více o Krémová žampionová polévka