Těsně před koncem k ní přidáme protlak a papriku (na kilo masa stačí 1 lžíce) a trochu podlijeme.
Jak se základ zavaří, vhodíme do něj maso a dusíme alespoň 1 a půl hodiny (podléváme jen minimálně, maso by nemělo být zalité).
Když se voda odpaří natolik, že je viditelný tuk, zaprášíme moukou, podlijeme a znovu přivedeme k varu (ochutnáváme, zahušťujeme a dochucujeme průběžně, jen tak se vyhneme závěrečnému zahušťování moukou).
Jemně nakrájenou cibuli osmažaaíme na tuku dorůžova, přidáme mlatou papriku a krátce zamícháme. Přidáme ihned rajčatový…
více o Falešná gulášová polévka
Avokáda nakrájíme na kostky. Papriky rozkrojíme, očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Česnek utřeme a vmícháme do…
více o Avokádový salát s jogurtem
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka