Těsně před koncem k ní přidáme protlak a papriku (na kilo masa stačí 1 lžíce) a trochu podlijeme.
Jak se základ zavaří, vhodíme do něj maso a dusíme alespoň 1 a půl hodiny (podléváme jen minimálně, maso by nemělo být zalité).
Když se voda odpaří natolik, že je viditelný tuk, zaprášíme moukou, podlijeme a znovu přivedeme k varu (ochutnáváme, zahušťujeme a dochucujeme průběžně, jen tak se vyhneme závěrečnému zahušťování moukou).
Mrkev nastrouháme nahrubo, dáme do kastrolku, podlijeme trochou vody(12 lžic) a 5 minut podusíme. Pak přisypeme kokos,…
více o Kokosovo-mrkvový zlatý koláč
Nejdříve připravíme palačinky, které naplníme ochuceným špenátem, zabalíme je a přehneme napůl. Poté je naskládáme do…
více o Zapečené palačinky se sýrem