Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na skus, pak scedíme.
Houby pokrájíme a krátce povaříme, scedíme.
Cibuli osmažíme dozlatova, pak přidáme orestovat houby, česnek a pokrájenou šunku. Vše vmícháme do těstovin, ochutíme solí a pepřem. Vložíme do vymazané zapékací mísy nebo jednoporcových mističek.
Rozšlehaná vejce vmícháme do smetany a směsí těstoviny přelijeme, posypeme sýrem a dáme zapéct do předehřáté trouby, dokud vaječná směs neztuhne.
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
1 Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte…
více o Banánovo-karamelový dort