Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na skus, pak scedíme.
Houby pokrájíme a krátce povaříme, scedíme.
Cibuli osmažíme dozlatova, pak přidáme orestovat houby, česnek a pokrájenou šunku. Vše vmícháme do těstovin, ochutíme solí a pepřem. Vložíme do vymazané zapékací mísy nebo jednoporcových mističek.
Rozšlehaná vejce vmícháme do smetany a směsí těstoviny přelijeme, posypeme sýrem a dáme zapéct do předehřáté trouby, dokud vaječná směs neztuhne.
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké plátky. Hned je smícháme s hrozinkami (příp. s borůvkami nebo brusinkami)…
více o Tvarohový nákyp s jablky
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused