g
turistický salám
nebo anglická slanina, šunka...
250
g
černé houby
lesní, očištěné, krátce povařené, scezené
Postup přípravy receptu
Na másle a oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Přidáme orestovat uzeninu dle vlastního výběru s česnekem, přidáme předvařené, scezené lesní houby, krátce orestujeme, osolíme (dle druhu sýru), opepříme, vmícháme nastrouhaný sýr a rozšlehaná vejce, která necháme za stálého míchání srazit. Podáváme teplé s čerstvým pečivem nebo na pečivu.
Žampiony očistíme a nožičky odstraníme (použijeme do jiného pokrmu).
Připravíme si nálev tak, že svaříme ocet s vodou a…
více o Nakládané žampiony se sýrem
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Cibuli…
více o Francouzská cibulačka IV.