Houbové penne s klobáskou a parmazánem

3.4

hodnoceno: 5
Příprava: 30 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 200
      g čerstvé houby
    • 2
      ks žloutek
    • pepř mletý
    • 1
      svazek petrželka
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • 350
      g penne

Postup přípravy receptu

  • Rozpalte hlubší nepřilnavou pánev a 8–10 minut na ní nasucho opékejte maso z klobásek. Rozdělte ho vařečkou na co nejmenší kousky a opékejte je ze všech stran, pak klobásku vyjměte a dejte stranou. V pánvi 5–8 minut opékejte dozlatova slaninu a houby, potom vraťte maso.
  • Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Na omáčku smíchejte nastrouhaný parmazán, syrové žloutky, většinu nasekané petrželky a smetanu. Těstoviny slijte, přidejte je do pánve s houbami a chvilku prohřejte. Podávejte ozdobené zbylou petrželkou.
Zařazení: Přílohy Těstoviny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: