Rozpalte hlubší nepřilnavou pánev a 8–10 minut na ní nasucho opékejte maso z klobásek. Rozdělte ho vařečkou na co nejmenší kousky a opékejte je ze všech stran, pak klobásku vyjměte a dejte stranou. V pánvi 5–8 minut opékejte dozlatova slaninu a houby, potom vraťte maso.
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Na omáčku smíchejte nastrouhaný parmazán, syrové žloutky, většinu nasekané petrželky a smetanu. Těstoviny slijte, přidejte je do pánve s houbami a chvilku prohřejte. Podávejte ozdobené zbylou petrželkou.
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme protlak, kuličky pepře a nového koření, bobkový list a necháme…
více o Jednoduchá rajská omáčka
Mouku prosijeme sítem se sodou a dále vmícháme ostatní přísady a vypracujeme hladké těsto. Bochníkem asi 20x bouchneme…
více o Perníkové figurky na stromeček
**Korpus: ** vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, kakao a mouku s kypřidlem, zamícháme a těsto vlijeme…
více o Banánová bleskovka – dort
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení