Rozpalte hlubší nepřilnavou pánev a 8–10 minut na ní nasucho opékejte maso z klobásek. Rozdělte ho vařečkou na co nejmenší kousky a opékejte je ze všech stran, pak klobásku vyjměte a dejte stranou. V pánvi 5–8 minut opékejte dozlatova slaninu a houby, potom vraťte maso.
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Na omáčku smíchejte nastrouhaný parmazán, syrové žloutky, většinu nasekané petrželky a smetanu. Těstoviny slijte, přidejte je do pánve s houbami a chvilku prohřejte. Podávejte ozdobené zbylou petrželkou.
Do mísy dáme mouku, smícháme s práškem do pečiva, přidáme sůl, kmín, nakrájenou zelenou nať, Promícháme a přiléváme dle…
více o Chlebový knedlík bez vajec
Do trochy vlažného mléka rozdrobíme droždí a přidáme cukr a trochu mouky. Na teplém místě necháme vzejít kvásek. Do…
více o Vdolky s povidly a šlehačkou