Rozpalte hlubší nepřilnavou pánev a 8–10 minut na ní nasucho opékejte maso z klobásek. Rozdělte ho vařečkou na co nejmenší kousky a opékejte je ze všech stran, pak klobásku vyjměte a dejte stranou. V pánvi 5–8 minut opékejte dozlatova slaninu a houby, potom vraťte maso.
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Na omáčku smíchejte nastrouhaný parmazán, syrové žloutky, většinu nasekané petrželky a smetanu. Těstoviny slijte, přidejte je do pánve s houbami a chvilku prohřejte. Podávejte ozdobené zbylou petrželkou.
Smícháme mouku s kakaem a kypřidlem. Přidáme cukry, čokoládu, cuketu, vejce, olej a vše důkladně promícháme. Vymazanou…
více o Cuketová kostka s čokoládou
Pohankové krupky vypereme ve studené vodě a necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme. Očištěné a oloupané…
více o Pohanka se žampiony a rukolou