3.2
Do pekárny nalijeme vlažné mléko, sůl, vejce a mouku, do které jsme přidali droždí. Spustíme program na kynuté těsto.… více o Houskové knedlíky z domácí pekárny
Z trochy mléka (cca čtvrt hrnku), lžičky cukru a kostičky droždí zaděláme kvásek. Ten necháme 15–30 minut kvasit na… více o Kynuté houskové knedlíky podle prababičky
Housky pokrájené na drobné kostičky polijeme rozehřátým máslem a lehce promícháme. Vejce rozšleháme s mlékem a solí,… více o Vídeňské houskové knedlíky
Honí vás mlsná nebo připravujete narozeninovou oslavu? Pak vás mile překvapí galerie plná… Celý článek
V křesťanských zemích se každoročně 6. ledna slaví svátek Tří králů, kterým vrcholí… Celý článek
Karí je celosvětově oblíbeným pokrmem a čím dál větší popularitu získává i v našich končinách.… Celý článek
Voňavé, šťavnaté, plné chuti. Není divu, že moučníky z jablek patří k těm nejoblíbenějším.… Celý článek
Z uvedených surovin zaděláme těsto, které vlijeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný plech. Pečeme podle velikosti … více o Margot
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a… více o Kuřecí prsa se žampiony
Brambory i se slupkou pečlivě omyjeme a uvaříme doměkka. Vodu slijeme, brambory rozpůlíme a necháme vychladnout. … více o Pečené brambory plněné rajčaty
Jablka očistíme a nastrouháme na středně hrubém struhadle. Příprava těsta - velice jednoduché. V míse smícháme… více o Horký jablkový strouhánek
Magi, worchestr, jogurt, hořčice, pepř, paprika pálivou, koření na grilované kuře, tymián, majoránka - to je marináda.… více o Maso s mozzarellovo-nivovou omáčkou
Z brambor, mléka a másla uděláme hustou kaši, kterou rozetřeme na pomaštěný plech (ideální velikost 30x20 cm).… více o Bramborová příloha s překvapením
Ze všeho uděláme těsto, vyválíme válečky a potom ji řežeme na 2 cm kousky. Potom obalíme v cukru více o Cimpr campr
Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na tu půlku hermelínu(rozkrojením nahoru), na… více o Porce
Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do… více o Linecké těsto pro začátečníky
Brambory povaříme ve slupce ve vroucí vodě asi 20 minut. Necháme vychladnout a pak je oloupeme. Oloupané brambory… více o Bramborový salát s vejci a ředkvičkami
Suroviny v uvedeném pořadí dáme do pekárny a zapneme program Těsto. S těstem se perfektně pracuje, krásně se balí do… více o Honzovy buchty
Maliny rozšlehám s mlékem, žloutky se škrobem. Mléko s malinami zahřejeme na 60 stupňů a přidáme cukr se škrobem. Vždy… více o Malinový krém na makrónky