uděláme kvásek- vlažné mléko , droždí a necháme vzejít poté vlejeme do mísy s moukuo
přidáme vejce a na kostičky nakrájenou veke a hněteme poté necháme vykynout mezy tím si ohřejeme vodu v hrnci . Když je těsto dostatečně vykynuté vyválíme a vložíme do vařící se vody a necháme vařit dvacet minut
poté vyjmeme a ihnet propícháme aby se nesrazily ,nakrájíme na kolečka kráječem
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny