
2.75
Ze všech surovin (bez mouky!) uplácáme jeden knedlík a mírným varem vaříme přesně 10 minut. Nemůže se nepovést a je… více o Houskový knedlík pro nejisté kuchařky
Do domácí pekárny dáme vlažné mléko, vejce, olej. Po tekutých ingrediencích teprve můžeme přidat sypké. Přidáme mouku,… více o Houskový knedlík z domácí pekárny
prosátou mouku dáme do mísy osolíme uděláme kvásek- vlažné mléko , droždí a necháme vzejít poté vlejeme do mísy s… více o houskový knedlík
Neroztéká se a krásně drží tvar. I proto je sýr halloumi tak oblíbený na grilu. Tenhle skvost… Celý článek
Chcete ovládnout umění přípravy trhaného masa? Připravte se na výjimečný gastronomický zážitek… Celý článek
Jedlé květy hlásí velký boom a v gastronomii se uplatňují čím dál tím častěji. Můžete je… Celý článek
Je to tak, stále se od žen očekává, že budou vládnout pevnou rukou v kuchyni. Co tam ale dělat… Celý článek
- cibuli a okurky nakrájíme na kostičky - maso nakrájíme na nudličky - maso osmahneme na tuku - přidáme cibuli -… více o Katův šleh
Uvařené sójové kostky naložit přes noc do marinády. Na oleji zpěnit cibuli, na to vložit kostky a zelí - dusit půl… více o Sójový guláš Pikant
Připravíme si klasickým způsobem kynuté těsto, které necháme kynout 1 hodinu.(V průběhu kynutí ho můžeme ještě jednou… více o Plněná slaná kolečka
Nejdříve z trošky mléka, cukru a kvasnic uděláme kvásek. Zaděláme těsto z mouky, žloutku kvásku a trochou soli. Na… více o Šátečky bezkonkurenční
Na oleji zpěníme cibuli,přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku… více o Pradědovo tajemství
Práškové šlehačky ušleháme s tekutou šlehačkou a mlékem. Vmícháme zakysanou smetanu, ve které jsme rozmíchali vanilkový… více o Zmrzlina – čokoládová a stracciatella
vemte jahody (kompost) tu jahodovou štavu odeberte a dejte zatim na stranu vemte jahody dejte je do mixéru chvíli… více o Jahodový koktejl pro každého
Dvě hrsti sušených hub (nejmíň čtyři) namočíme do studené vody a necháme máčet alespoň půl hodiny. Vodu můžeme jednou… více o Houbová omáčka jednoduchá
Utřete máslo či tuk s třtinovým cukrem a přidejte vejce. Nakonec vmíchejte mouku , vločky , spařené rozinky , prášek do… více o Celozrnné sušenky
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se… více o Kovbojské fazole na slanině
Vypracujeme těsto a necháme ho kynout asi hodinu na teplém místě. Zpracujeme šlehačem suroviny na náplň, je možné… více o Koláčky - Svatební koláčky paní Rakové
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky podle své libosti a vložíme do misky, přidáme olej, med, koření a rukama promícháme.… více o Kuřecí kousky v medu