Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli. Vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku.
Maso nakrájíme na silnější plátky, obalíme v mouce se solí a pepřem a osmahneme dohněda.
Maso přelijeme hovězím vývarem, přidáme česnek, ocet, tymián, rajský protlak, červené víno a tabasko. Do hrnce vložíme zpět osmahnutou cibuli, celer a papriku. Přivedeme k varu.
Přiklopíme poklicí a dáme na dvě hodiny péct do trouby.
Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový…
více o Kuřecí čtvrtky po pražsku
Troubu předehřejte na 160 stupňů. Vepřové koleno osolte, opepřete a ze všech stran opečte na oleji(cca 8 minut). Poté…
více o Vepřové koleno na tymiánu