Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli. Vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku.
Maso nakrájíme na silnější plátky, obalíme v mouce se solí a pepřem a osmahneme dohněda.
Maso přelijeme hovězím vývarem, přidáme česnek, ocet, tymián, rajský protlak, červené víno a tabasko. Do hrnce vložíme zpět osmahnutou cibuli, celer a papriku. Přivedeme k varu.
Přiklopíme poklicí a dáme na dvě hodiny péct do trouby.
Vejce našleháme s cukrem, přidáme olej, jogurt, mléko, mouku, na kousky nalámanou čokoládu na vaření a prášek do pečiva…
více o Jogurtové řezy s pudinkem
Dlouho jsem dotvářel pizzu k obrazu svému, tak jak mi utkvěla v paměti, když jsem ji jedl v Itálii. A myslím, že jsem…
více o Pizza (těsto lze i zamrazit)
Omyté mladé cukety nastrouháme i se šlupkou, osolíme a necháme asi půl hodiny odstát, přebytečnou vodu zcedíme.Na lžíci…
více o Cuketové placičky s dipem
V misce promícháme lučinu, tavený sýr a pomazánkové máslo.
Omyté jablko osušíme, rozkrojíme a zbavíme jádřince. Dužinu…
více o Pomazánka s pažitkou a jablky