Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli. Vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku.
Maso nakrájíme na silnější plátky, obalíme v mouce se solí a pepřem a osmahneme dohněda.
Maso přelijeme hovězím vývarem, přidáme česnek, ocet, tymián, rajský protlak, červené víno a tabasko. Do hrnce vložíme zpět osmahnutou cibuli, celer a papriku. Přivedeme k varu.
Přiklopíme poklicí a dáme na dvě hodiny péct do trouby.
Nálev převaříme a necháme vychladnout. Každou okurku nakrojíme trochu nožem a vtlačíme do něj stroužek česneku. Takto…
více o Česnekové okurky sterilované
Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,…
více o Pařížské rohlíčky od Dáši