Hovězí daube

5

hodnoceno: 5
Příprava: 150 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      kg hovězí roštěná nakrájená na silnější plátky
    • olivový olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 60
      g hladká mouka
    • pepř mletý
    • tymián
    • hovězí vývar
    • bobkový list
    • tabasco
    • červené víno
    • červený vinný ocet
    • 2
      ks řapíkatý celer
    • 1
      ks zelená paprika
    • rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli. Vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku.
  • Maso nakrájíme na silnější plátky, obalíme v mouce se solí a pepřem a osmahneme dohněda.
  • Maso přelijeme hovězím vývarem, přidáme česnek, ocet, tymián, rajský protlak, červené víno a tabasko. Do hrnce vložíme zpět osmahnutou cibuli, celer a papriku. Přivedeme k varu.
  • Přiklopíme poklicí a dáme na dvě hodiny péct do trouby.
  • Podáváme s čerstvou křupavou bagetou.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: