Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli. Vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku.
Maso nakrájíme na silnější plátky, obalíme v mouce se solí a pepřem a osmahneme dohněda.
Maso přelijeme hovězím vývarem, přidáme česnek, ocet, tymián, rajský protlak, červené víno a tabasko. Do hrnce vložíme zpět osmahnutou cibuli, celer a papriku. Přivedeme k varu.
Přiklopíme poklicí a dáme na dvě hodiny péct do trouby.
Krabí tyčinky, pokud jsou zmrzlé, krátce povaříme a nasekáme. Totéž uděláme s chřestem a pokrájíme na kousky, brambory…
více o Karbanátky z krabích tyčinek
Těstoviny si uvaříme klasickým, běžným způsobem, tzn. vhodíme do vroucí a osolené vody, zamícháme ode dna a vaříme tzv.…
více o Skvělý těstovinový salát
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy
Na pánvičce rozpustíme máslo a přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčinky a na plátky nakrájeného Šmakouna, posypeme…
více o Krabí tyčinky se zeleninou