Mleté hovězí smícháme s trochou najemno nakrájené cibule, přidáme kečup, česnek, pepř a sůl a promícháme (nebojte se použít trochu víc soli). Uděláme dvě placky (o něco větší, než je průměr housky, protože se maso smrskne).
Maso opečeme na grilu nebo klidně i na teflonové pánvi. Maso zprudka opečeme z obou stran a pak dosmažíme.
Bulky oddělíme a trochu rozpečeme vnitřní strany, aby housky byly měkké. Na teplou bulku dáme dresink, pár listů ledového salátu, dvě kolečka rajčete, cibuli, chedar, slaninu (je lepší, když se nechá trochu rozpéct do křupava) a nakonec maso a můžeme podávat.
Slaninu nakrájíme na drobné kousky cca 1x1 cm a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso restujeme. Rajče nakrájíme na…
více o Mexická quesadilas se salsou
Pórek nakrájíme na kolečka, brokolici rozebereme na růžičky, dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme bujón, okořeníme,…
více o Brokolicová polévka s pórkem
Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, dálé přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřící…
více o Rybízový koláč s tvarohem
Oloupeme papáju a ananas, nakrájíme na kousky a necháme hodinu táhnout v kokosovém sirupu se šťávou z citronů.
Přidáme…
více o Bowle s ananasem a papájou