Mleté hovězí smícháme s trochou najemno nakrájené cibule, přidáme kečup, česnek, pepř a sůl a promícháme (nebojte se použít trochu víc soli). Uděláme dvě placky (o něco větší, než je průměr housky, protože se maso smrskne).
Maso opečeme na grilu nebo klidně i na teflonové pánvi. Maso zprudka opečeme z obou stran a pak dosmažíme.
Bulky oddělíme a trochu rozpečeme vnitřní strany, aby housky byly měkké. Na teplou bulku dáme dresink, pár listů ledového salátu, dvě kolečka rajčete, cibuli, chedar, slaninu (je lepší, když se nechá trochu rozpéct do křupava) a nakonec maso a můžeme podávat.
kralika rozsekame na porce. Doprostred pekace polozime kachnu okolo nasklademe porce kralika, pridame nakrajenou cibuli…
více o Kachna pecena s kralikem
Těsto: do mísy dáme umleté ořechy a cukr, promícháme. Přidáme neušlehané bílky a pořádně promícháme. Přikryjem utěrkou…
více o Výborné čokoládové rohlíčky
Anglickou nakrájíme na kostičky a vložíme na rozpálenou pánvičku, přidáme na kostičky nakrájenou cibulku.
Když cibulka…
více o Slaná roláda z listového těsta
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát