Mleté hovězí smícháme s trochou najemno nakrájené cibule, přidáme kečup, česnek, pepř a sůl a promícháme (nebojte se použít trochu víc soli). Uděláme dvě placky (o něco větší, než je průměr housky, protože se maso smrskne).
Maso opečeme na grilu nebo klidně i na teflonové pánvi. Maso zprudka opečeme z obou stran a pak dosmažíme.
Bulky oddělíme a trochu rozpečeme vnitřní strany, aby housky byly měkké. Na teplou bulku dáme dresink, pár listů ledového salátu, dvě kolečka rajčete, cibuli, chedar, slaninu (je lepší, když se nechá trochu rozpéct do křupava) a nakonec maso a můžeme podávat.
Smíchat,nalít,přelít,upéct.
Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe…
více o Dvoubarevná tvarohová buchta
Nejdříve připravíme palačinky, které naplníme ochuceným špenátem, zabalíme je a přehneme napůl. Poté je naskládáme do…
více o Zapečené palačinky se sýrem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka