3.5
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme maso na menší kostky, osolíme, opepříme a zatáhneme.… více o Hovězí na houbách
Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou nebo nakrájenou kořenovou… více o Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně
Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a pak nakrájejte na co nejtenčí plátky – doporučuji tuto fázi svěřit robotu,… více o Zapečené smetovanové brambory s kořenovou zeleninou
Svatební dort je víc než jen dezert. Je středobodem svatební oslavy, symbolem lásky a často i… Celý článek
Sytý a voňavý pokrm vhodný do chladných dní miloval spisovatel Jaroslav Hašek, dokonce byl… Celý článek
Polévky jsou vděčným jídlem, které vás zachrání ve chvílích, kdy nestíháte vařit nebo… Celý článek
Jestli rádi objevujete svět i prostřednictvím kulinářských specialit, pak nejspíš víte, co… Celý článek
Těsto: z mouky, cukrů, másla a vejce vypracujeme linecké těsto, které vyválíme a vyložíme jím dno a stěny tukem… více o Linecký koláč s jablky a drobenkou
Z vody cukru a droždí uděláme kvásek, potom do něj dáme olej a hladkou mouku. Těsto musí být polotuhé. Nakonec necháme… více o Malé pizzy
Uleženou masovou náplň zabalíme do listů a vytvoříme závitky v podobě španělských ptáčků. Do kastrolu dáme tuk,… více o Sarma z Banátu
V míse smícháme mouku, cukr, sodu, 2 vejce a přidáme na drobno pokrájený ananas i se šťávou, vymícháme vláčné těsto.… více o Ananasové řezy
Do pekáčku nakrájíme asi dvě střední cibule,na cibuli dva hrnky čerstvých pokrájených hub (mohou být i sušené). Dále… více o Maminčino kuře
Na vále zpracujeme ze všech přísad těsto. Je hodně mastné a lepí se, proto se dobře vyvaluje mezi dvěma mikrotenovými… více o Skořicové hvězdičky
Náplň: šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí. Ze všech surovin vypracujeme tužší těsto a necháme je 24 hodin… více o Výborné domácí kremrole
Na rozpálenou pánev přidáme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek a celou klobásu. Restujeme do té doby než… více o Fazole s uzeninou
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se… více o Kovbojské fazole na slanině
Do větší mísy dáme vejce, cukr, vanilkový cukr a šleháme do pěny. Pak přidáme olej, mouku a prášek do pečiva. Vše… více o Piškotová mňaminka
Ve vývaru uvaříme brambory na kostičky nakrájené. Vývar můžeme použít v kostce (např. čirý vývar, nebo zeleninový vývar… více o Klasická česnečka
V pánvi na dvou lžících oleje osmahneme uzeninu. Poté přidáme zeleninu a lehce orestujeme. Po chvíli přidáme uvařené… více o Chalupářské těstoviny