Maso protkneme klínky klobásy, dáme do mísy s petrželí a koprem, zalijeme pivem a přikryté necháme 5 hodin marinovat.
Kostičky slaniny lehce osmahneme s jemně krájenou cibulí a přidáme maso s nálevem. Osolíme, okořeníme a zvolna dusíme pod pokličkou. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, zasmahneme a podlijeme. Povaříme a důkladně přecedíme.
Šunkový salám si nakrájíme na malé kousíčky a orestujeme do červena. Mezitím si nastrouháme sýry. Možno přidat další…
více o Sýrová omáčka na těstoviny
Žloutky utřeme s cukrem a přidáme teplou vodu, prošleháme a přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, přidáme rum a…
více o Jablíčkové s vůní skořice
Troubu předehřejte na 160 stupňů. Vepřové koleno osolte, opepřete a ze všech stran opečte na oleji(cca 8 minut). Poté…
více o Vepřové koleno na tymiánu