Hovězí žebra zalijeme studenou vodou (1,5l ), přidáme celý pepř a osolíme. Vaříme zvolna 2 až 4 hodiny. Asi 20 minut před koncem vaření přidáme očištěnou mrkev, celer, petržel a cibuli. Měkké maso a zeleninu přecedíme. Maso a mrkev nakrájíme na kostičky a vrátíme do vývaru. Uvedeme do varu, přidáme nudle, drobně nasekanou petrželku a 5 minut vaříme.
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a…
více o Štrúdlík s jablečnou nutelou
Troubu předehřejte na 160 stupňů. Vepřové koleno osolte, opepřete a ze všech stran opečte na oleji(cca 8 minut). Poté…
více o Vepřové koleno na tymiánu