Hovězí žebra zalijeme studenou vodou (1,5l ), přidáme celý pepř a osolíme. Vaříme zvolna 2 až 4 hodiny. Asi 20 minut před koncem vaření přidáme očištěnou mrkev, celer, petržel a cibuli. Měkké maso a zeleninu přecedíme. Maso a mrkev nakrájíme na kostičky a vrátíme do vývaru. Uvedeme do varu, přidáme nudle, drobně nasekanou petrželku a 5 minut vaříme.
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou…
více o Králík na houbách a hořčici
Na pánvi na másle mírně osmažíme na kolečka nakrájený pórek a na kostička nakrájenou šunkou, zalijeme 1,5 l již vroucí…
více o Česnečka se šunkou a sýrem