Hovězí polévka

3.25

hodnoceno: 8
Příprava: 90 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 0,5
      ks cibule
    • 0,3
      ks celer
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 0,5
      ks masox
    • 5
      ks pepř mletý
    • 1
      ks petrželka
    • 1
      hrst nudle domácí
    • 300
      g hovězí žebra s kostí

Postup přípravy receptu

  • Hovězí žebra zalijeme studenou vodou (1,5l ), přidáme celý pepř a osolíme. Vaříme zvolna 2 až 4 hodiny. Asi 20 minut před koncem vaření přidáme očištěnou mrkev, celer, petržel a cibuli. Měkké maso a zeleninu přecedíme. Maso a mrkev nakrájíme na kostičky a vrátíme do vývaru. Uvedeme do varu, přidáme nudle, drobně nasekanou petrželku a 5 minut vaříme.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: