Hovězí maso vložíme do studené osolené vody a na velmi malém plamínku uvaříme doměkka. Čtvrt hodiny před koncem varu přidáme koření a zeleninu. Měkké maso a zeleninu vyjmeme, nakrájíme na kostičky, vývar přecedíme, uvedeme do varu, ochutíme masoxem, přidáme maso, zeleninu a necháme přejít varem. Polévku posypeme drobně nasekanou petrželkou a podáváme.
Čokoládu rozlámeme na kousky a dáme do kastrolku. Přidáme máslo a necháme na mírné teplotě rozpustit, během rozpouštění…
více o Čokoládový dort bez mouky
Cukr, tuk a vanilkový cukr vyšleháme, přidáme postupně za šlehání vejce, nakonec vmícháme tvaroh a kůru.
Višně scedíme…
více o Tvarohový závin s višněmi
Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový…
více o Kuřecí čtvrtky po pražsku