Hovězí ragú II.

2.8

hodnoceno: 10
Příprava: 120 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule Nasekaná
    • 4
      hrst petrželová nať Nasekaná
    • sůl
    • 3
      ks rajčata Nakrájená na kousky
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      stroužek česnek utřený
    • pepř mletý
    • 800
      g hovězí maso Nakrájené na plátky
    • 2
      ks bobkový list
    • 500
      g hrášek Čerstvý nebo mražený
    • 0,5
      lžíce harisa
    • 8
      ks artyčoky
    • 1
      lžíce rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • V hrnci na oleji osmahneme hovězí plátky. K opečenému masu přidáme cibuli a společně několik minut restujeme. K masu přidáme česnek, rajčata a bobkový list.
  • Harissu smícháme s protlakem a 2 dl vody a nalijeme do hrnce. Osolíme a vše povaříme na mírném ohni asi hodinu pod pokličkou.
  • Lůžka artyčoků rozpůlíme a spolu s hráškem přidáme do hrnce. Dusíme další půlhodinu.
  • Hotové ragú dochutíme a podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.
Zařazení: Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: