V hrnci na oleji osmahneme hovězí plátky. K opečenému masu přidáme cibuli a společně několik minut restujeme. K masu přidáme česnek, rajčata a bobkový list.
Harissu smícháme s protlakem a 2 dl vody a nalijeme do hrnce. Osolíme a vše povaříme na mírném ohni asi hodinu pod pokličkou.
Lůžka artyčoků rozpůlíme a spolu s hráškem přidáme do hrnce. Dusíme další půlhodinu.
Hotové ragú dochutíme a podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.
Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme rozdrobené droždí, rozpustíme ho a mícháme dokud nezrůžoví a nezačne se drobit.…
více o Drožďové knedlíčky do polévky
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu. Než se čokoláda rozpustí, nakrájíme si banán na cca 5 mm tlusté plátky. Vždy si…
více o Banánovo-piškotové jednohubky
Piškot:
Ušleháme vejce s cukrem a poté přidáme hl. mouku. Piškotové těsto nalijeme do vymazané formy a dáme péct do…
více o Zákusek Hrk hrk (rychlovka)