Hrachová kaše

1

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      špetka sůl
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 0,3
      l mléko
    • 500
      g hrách
    • 1
      špetka majoránka

Postup přípravy receptu

  • Hrách propláchneme a namočíme přes noc do studené vody. Nabobtnaný hrách vaříme ve vodě, ve které byl namočen. Vaření urychlíme v tlakovém hrnci. Na sádle zpěníme trochu mouky, zalijeme mlékem, povaříme, vmícháme prolisovaný hrách, ochutíme a ještě chvíli povaříme. Podáváme s masem, uzeninou, vejcem a zeleninovým salátem.
Zařazení: Luštěnina

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: