
1.67
Salát opereme, necháme okapat a listy natrháme. Papriku a cibuli nakrájíme, mátu nasekáme na drobno, z citronu lžičkou… více o Řecký salát s mátou
Obě čokolády nalámeme na menší kousky a rozpustíme v horké lázni. Mezitím si oddělíme bílky od žloutků. Až je čokoláda… více o Čokoládová pěna s mátou
Telecí ragú: Do kastrolu vložíme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a špek. Restujeme do hnědé barvy. V polovině… více o Telecí ragú na víně, s bramborovým pyré a se zeleninou
Cukrářka Ksenia Penkina z kanadského Vancouveru je v cukrářských kruzích známá jako Glazing… Celý článek
Pro někoho představuje příprava domácích houskových knedlíků téměř nadlidský úkol, přitom to… Celý článek
Zelenina a ovoce obsahují látky, které jsou pro naše zdraví a výživu velice důležité a… Celý článek
Masopustní oslavy se odjakživa pojí s hodováním a zábavou. Hojně slavit můžete ještě do… Celý článek
- heru rozpustíme - smícháme - heru, vodu, kakao, cukr - z toho odebereme 1 skleničku a postavíme do teplé vody -… více o Polévaná buchta
Zpracujeme na vále v těsto. Z těsta tvoříme malé kuličky, do každé vtlačíme důlek (obráceným náprstkem, obrácenou… více o Zamilovaná očka
Mléko si ohřejeme v mikrovlnce,v misce do něj rozdrobíme droždí a pocukrujeme.Asi po 20ti minutách přidáme vše ostatní… více o Kynuté těsto
Nejprve si připravíme korpus. Troubu předehřejeme na 180°C. Ořechy najemno nastrouháme. V míse je smícháme, přidáme… více o Mrkvový cheesecake
Mrkev nastrouháme nahrubo, dáme do kastrolku, podlijeme trochou vody(12 lžic) a 5 minut podusíme. Pak přisypeme kokos,… více o Kokosovo-mrkvový zlatý koláč
Chřest oloupáme, tvrdké konce odřízneme (cca 2-3 cm) a nakrájíme na špalíky. Na rozpuštěném másle chřest orestujeme… více o Polévka z chřestu
Všechny suroviny na těsto smíchat a nechat odpočinout v lednici, poté vyválet a vykrajovat. Po upečení lepíme… více o Pohádky
Česnek utřít se solí, přidat olej a grilovací koření (možná je i vlastní směs), nechat vše cca 5 min. odležet. Potom… více o Grilovaný hermelín s česnekem
Brokolici (květák) uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme, necháme dobře okapat a pak rozmixujeme na hladkou kaši,… více o Brokolicová (květáková) roláda
Mouku prosijeme do mísy a uprostřed uděláme důlek. Do něj rozdrobíme droždí a smícháme ho s 1 lžící cukru a 2-3 lžícemi… více o Štóla marcipánová ovocná
Celer a mrkev uvaříme v osolené vodě s citronovou šťávou doměkka. Nejlépe na skus. Poté scedíme, necháme vychladnout a… více o Celerový salát – zdravě a chutně
Květák lehce povaříme v osolené vodě, aby trochu změknul. Do květáku naděláme opačnou stranou vařečky díry a do každé… více o Květáková hlava II.