Cukr, mandle a bílky smícháme dohromady a vytvoříme hladké těsto, které rozdělíme na 2 poloviny. Jednu část necháme a do druhé přidáme kakaový prášek (nedoporučuji dávat instantní kakao).
Děláme malé kuličky z obou těst. Tmavou kuličku položíme na světlou a trochu zatlačíme, aby u sebe držely.
Hříbečky necháme uschnout na vzduchu. Nepečeme ani nesušíme v troubě.
Obrané a oprané bezinky, nastrouhaná jablka a 500 g cukru vaříme 15 minut. Potom přimícháme přípravek Pektogel nebo…
více o Marmeláda z bezinek a jablek
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,…
více o Medzevská bramborová polévka
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka